Poly Canyon Village Housing

A Living Learning Environment

This LEED Gold master planned mixed-use, housing and retail project for California Polytechnic State University is comprised of nine buildings for on-campus student and staff housing and two parking garages. Included in the master plan was the addition of a new loop road to the campus, a residential neighborhood outdoor common space, a swimming pool, post office, and retail and restaurant spaces to serve the development. The project was delivered as a design build, with ABA as the Associate Architect. ABA supported the project from beginning to end, providing a collaborative design team approach and program reconciliation. ABA championed the sustainability of the entire project, by facilitating the team’s LEED design and documentation, as well as providing interior design and finishes selection.

Primary on:

  • Interior Design
  • LEED Facilitation

  • Photography provided by Niles Bolton Associate

    Design-Build
    Clark Construction
    Niles Bolton Associates
    Size
    800,000 SF
    Market
    Education
    Services
    Strategic Planning
    Architecture
    Interiors
    Type
    Higher Education
    Student Housing
    Awards
    USGBC LEED Gold